Woning en projectinrichtingen

Waar wij als motto hebben Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Als het nou om Producten gaat of het geleverde werk, Voor Kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.Wij werken al jaren in de woning- en projectinrichting branche. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Zo zijn wij interessant voor allerlei soorten vloeren die professioneel en vakkundig gelegd moeten worden. Dit ook passend binnen ieder budget en behalen wij graag het maximale rendement voor u. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende intake, en om eventueel een een gratis offerte bij u thuis of op kantoor op te maken.

Sinds 1996 is J&R Stofferingen V.O.F. werkzaam in de woning- en projectinrichting. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit maar verliezen de prijs zeker niet uit het oog. Dit resulteert in een vakkundige stoffering tegen een scherpe prijs. Dit onderscheidt ons van anderen en daar zijn we trots op!

Wij verlenen ook diensten aan andere grote projectinrichters of woninginrichters. Hierbij werken wij op freelance basis en zijn daardoor flexibel. U kunt bij ons terecht voor het complete pakket. U maakt bij ons uw materiaal keuze en wij zullen het vakkundig leggen. Wij beschikken over een ruime collectie van ‘stalen’, hierdoor kunt u eenvoudig een keuze maken uit de verschillende materialen. Wij leveren een grote variatie aan diensten, dit betaalbaar en passend voor ieder budget. Wij leveren kwaliteitsvloeren passend voor ieder budget.

Een kort overzicht van onze producten; tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat, coral matten, egaliseren van vloeren etc… Wij integreren dit in de  woning- en projectinrichting.

Wilt u meer weten over onze diensten, neem dan Contact met ons op. Wij komen graag met U kennis maken om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt ook bij ons een gratis en vrijblijvende offerte opvragen, maar het is handiger als wij bij u thuis langs komen.

woning- en projectinrichting