Bedrijven

De inrichting van uw werkplek is het visitekaartje van het bedrijf, of het nu om kantoren, scholen of overheidsgebouwen gaat, de eerste indruk moet goed zijn. Hier speelt de vloer ook een heel belangrijke rol in, stelt u zich eens voor dat alles er perfect uitziet maar aan de vloer is geen aandacht geschonken, uw werkplek ziet er gelijk een stuk onaantrekkelijker uit en het kan u misschien wel klanten kosten.

 

Wij besteden die aandacht wel aan uw vloer! Veel bedrijven of instanties kijken op tegen een nieuwe vloer omdat het werk stil komt te liggen of de medewerkers hebben er last van als er op de werkvloer andere werkzaamheden worden verricht buiten uw werk om. Vaak speelt het kosten plaatje ook een grote rol om het nog even uit te stellen. Dit alles is niet nodig want wij bieden de uitkomst.

 Wat kunt u bij ons verwachten?

 Kwaliteit producten

  • Groot assortiment aan producten
  • Flexibele instelling
  • Scherpe prijzen
  • Vakkundig advies
Zoals u ziet bieden wij het hele pakket en denken met u mee hoe het bij u het beste kan, gezien elk bedrijf zijn eigen wensen heeft. Of u nu overdag, ’s avonds of ’s nachts u nieuwe vloer erin wilt hebben, met onderling overleg zullen wij er zeker uit kunnen komen. 

Ook het verwijderen en afvoeren van uw oude vloerbedekking kunnen wij realiseren, natuurlijk op een professionele manier. 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen of u kunt gebruik maken van onze online offerte aanvraag. Dit alles is gratis en vrijblijvend. Wij komen graag met u kennis maken!

project-stoffering